Diensten

Bij het woord makelaar denken veel mensen aan de verkoop van hun woning. Dat klopt. Maar naast het verkopen van huizen, helpen we je ook graag bij de aankoop van je nieuwe woning. In zo’n geval treden we op als aankoopmakelaar. We gaan dan mee met de bezichtiging en voeren o.a. de onderhandelingen namens jou. Naast verkopen en aankopen, kunnen we je ook helpen met de taxatie van je woning. Deze heb je o.a. vaak nodig om een hypotheek te krijgen.

Als je een huis koopt, wil je de waarde weten voordat je gaat onderhandelen, zodat je sterker staat bij de onderhandelingen. Of je moet, nadat je het huis gekocht hebt, een taxatie laten doen omdat de bank de waarde wil weten voor de hypotheek. Ook bij het taxeren van je woning kunnen we je helpen.

Taxaties

De taxateur inspecteert de woning en stelt, afhankelijk van het doel van de taxatie, een rapport op of bespreekt dit met u. Een taxatie is meer dan een optelsom. Zaken als actuele marktomstandigheden, bouwkundige staat, marktsituatie en juridische aspecten zijn van belang bij het creëren van een taxatiewaarde.

Uw huis verkopen

Als u op het punt staat uw huis te verkopen, wilt u de beste prijs en misschien wel een snelle verkoop. Dat is althans wat de meeste huizenverkopers van ons vragen. Met die opdracht gaan we graag aan de slag. Als verkoopmakelaar zorgen we voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling, bepalen we gezamenlijk de verkoopstrategie, zetten we onze marketingtools in, onderhandelen we met de koper en ronden we de verkoop uiteindelijk op een goede manier af. Zo kunt u uw woning zorgeloos te koop zetten: u krijgt de zekerheid dat u de hoogst haalbare verkoopprijs krijgt en de garantie dat de verkoop correct en verzorgd afgehandeld wordt.

Een huis kopen

Zoekt u een makelaar in Hoorn die u de aankoop van een bungalow, appartement of complete woning volledig uit handen neemt? Neem dan contact op met Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars. Het vinden van een geschikte woning is voor ons geen probleem. Op dit moment is de vraag naar woningen zeer groot, maar met ons uitgebreide netwerk weten wij vrijwel altijd een woning te vinden die voldoet aan uw wensen en past binnen uw (financiële) opties.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Een huis kopen of verkopen doe je niet dagelijks. Daarom is het verstandig om hulp in te schakelen. Ben je benieuwd wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of doe een contactaanvraag via onderstaande button.