Aankoopmakelaar

Dus je wilt een huis kopen in Hoorn? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Hoorn: Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Hoorn maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Hoorn!

Huis kopen in Hoorn met een aankoopmakelaar

Huis kopen in Hoorn kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven. Zo kun je zorgeloos een huis kopen in Hoorn .

aankoopmakelaar Pronk van der Wal Garantiemakelaars Hoorn

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen in Hoorn

Huis kopen in Hoorn met Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken? Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij een huis kopen in Hoorn een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik besparen wanneer ik een huis koop met de hulp van een aankoopmakelaar?

Door hun expertise, ervaring en hun kennis van de markt bespaart een aankoopmakelaar je al gauw duizenden euro’s, maar ook veel tijd en moeite. De kosten van de makelaar worden terugverdiend:

  • een lagere aankoopprijs dan je zelf zou kunnen realiseren
  • inzicht in de waarde van het pand
  • essentiële informatie over het object, zoals: erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaren, architectonische conditie (al dan niet een bouwkundig onderzoek, onder welke voorwaarden en met welke beschrijving), bestemmingsplan, enz.
  • de presentatie van de verkoopsvoorwaarden, de overname van roerende goederen, de datum van het vervoer, enz. op het juiste moment in de onderhandelingen.
  • tijdwinst door deskundige afhandeling van alle zaken.

Kan ik de eerste bezichtiging zonder aankoopmakelaar doen?

Ja, dat kan natuurlijk. De eerste indruk is heel belangrijk. Als je het huis leuk vindt, bel dan een NVM aankoopmakelaar om een afspraak te maken voor een tweede bezichtiging. De aankoopmakelaar bezoekt vervolgens samen met jou en met de verkoopmakelaar het pand. Vervolgens bespreekt de aankoopmakelaar alles wat betrekking heeft op de woning met je en bepalen jullie gezamenlijk de te volgen route.

Bezichtigingen kan ik zelf doen. Is het mogelijk om een een makelaar in te schakelen die enkel voor mij onderhandelt?

In overleg met de aankoopmakelaar is dit zeker een mogelijkheid. Zodra je jouw toekomstige woning gevonden hebt, zal je makelaar de woning inspecteren en je informeren en advies geven met betrekking tot de belangrijkste vraagstukken. Op dat moment zal de makelaar in staat zijn om het aankoopproces te starten en te overzien.

Is het mogelijk de kosten van mijn aankoopmakelaar mee te financieren?

Ja, dat is inderdaad mogelijk (deze kosten zijn echter niet aftrekbaar). Het bedrag van je hypotheek moet vanzelfsprekend wel toereikend zijn.

Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van makelaarskantoren. Met zo’n 60 makelaarskantoren zijn wij een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland.