Een huis kopen in Hoorn met Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars

Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars is een lokale makelaar in Hoorn. Wij helpen je graag een huis te kopen. Daarbij zorgen we ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Dat betekent dat we secuur en transparant te werk gaan, altijd bereikbaar zijn er alles aan doen zodat je uiteindelijk tevreden bent. Daarom durven wij annuleringsgarantie aan te bieden: je zit nergens aan vast en kan altijd opzeggen.

Natuurlijk hoef je ons niet op ons woord te geloven. Lees hier wat klanten van onze dienstverlening vinden.

Het koopproces

 • Huizen vinden die bij jouw behoeften passen;
 • Bezichtigingen plannen wanneer het jou uitkomt;
 • Een compleet beeld krijgen van de staat van de woning;
 • Onderhandelen en kopen voor een goede prijs; en
 • Overdracht en juridische afhandeling.

Hoe ziet het koopproces er nu precies uit? In het kort gaat het zo:

We beginnen met een gedegen voorbereiding. We stellen samen vast wat je wensen en budget zijn. Dat wordt vastgelegd in een woonprofiel. Met onze kennis van de lokale markt en ons netwerk kunnen wij vervolgens passende woningen bieden.

Als we samen een interessante woning hebben gevonden, plannen we een bezichtiging. We helpen je tijdens de bezichtiging natuurlijk met het inspecteren van de woning. Met onze kennis van de lokale markt in Hoorn kunnen we de woning vergelijken met andere huizen in de buurt. Zo weet je of het een goede keuze is en hoeveel ruimte er is voor onderhandelingen.

Concrete interesse? Dan gaan we diepgaander onderzoek doen. Denk bijvoorbeeld aan kadastraal onderzoek, bodemonderzoek en/of een bouwtechnokeuring. Zo komen we goed beslagen ten ijs bij de onderhandelingen en regelen we de beste prijs voor je.

Alles gelukt? Dan helpen we je bij soepele oplevering, overdracht en afhandeling. Pas als jij helemaal tevreden bent, zijn wij klaar. Lees hier meer over de stappen in het verkoopproces.

Aankoopgaranties van Garantiemakelaars

[garantiemakelaars] is niet alleen aangesloten bij de NVM, maar is ook een Garantiemakelaar. Dat betekent dat we zijn aangesloten bij een landelijk netwerk van kwaliteitsmakelaars. Elke Garantiemakelaar geeft een aantal garanties. Deze geven je zekerheid over het kopen van een huis met ons. In het kort:

 • Contactgarantie: je kan ons altijd vragen stellen en krijgt snel antwoord. Als het dringend is, kan het 24 uur per dag.
 • Zekerheidsgarantie: met onze keuringen zorgen we ervoor dat je altijd zeker weet wat je koopt. We zijn daarbij transparant: je krijgt alle informatie duidelijk gepresenteerd.
 • Bezichtigingsgarantie: geen tijd om overdag een bezichtiging bij te wonen? Wij staan ook ‘s avonds of op zaterdag voor je klaar.
 • Annuleringsgarantie: we noemden het al even, je kan de samenwerking op ieder moment stopzetten.
 • Tevredenheidsgarantie: je zal onze annuleringsgarantie hoogstwaarschijnlijk niet nodig hebben, want wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. We nodigen iedere klant uit om mee te doen aan een klanttevredenheidsonderzoek. Met deze informatie zoeken we altijd kansen om onze dienstverlening te verbeteren.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0229 – 285800 of mail naar info@pronkvanderwal.nl.

 

Contact

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.