Huis verkopen in Hoorn door Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars

Pronk & van der Wal is een lokale makelaar in Hoorn. Wij helpen je graag je huis te verkopen. Daarbij zorgen we ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Dat betekent dat we secuur en transparant te werk gaan, altijd bereikbaar zijn er alles aan doen zodat je uiteindelijk tevreden bent. Daarom durven wij annuleringsgarantie aan te bieden: je zit nergens aan vast en kan de samenwerking altijd beëindigen.

Natuurlijk hoef je ons niet op ons woord te geloven. Lees hier wat klanten van onze dienstverlening vinden.

Het verkoopproces

Bij het verkopen van je huis in Hoorn helpen we je in het kort bij het volgende:

 • Een gedegen voorbereiding en goed onderzoek naar de staat en waarde van je woning;
 • Een strakke verkoopstrategie;
 • Een professioneel presentatiepakket;
 • Optimale zichtbaarheid op het internet;
 • Goed georganiseerde bezichtigingen met serieuze geïnteresseerden;
 • Een goede prijs door scherpe onderhandelingen;
 • Een nette overdracht en juridische afhandeling.

Iets uitgebreider ziet het proces er ongeveer zo uit:

Allereerst maken we duidelijke afspraken en stellen we een dossier op met je wensen en ideeën. Vervolgens onderzoeken we de staat van je woning nauwkeurig. Zo komen we tot een gefundeerde prijs.

Daarna is het belangrijk om je woning goed te presenteren. Daarvoor maken we een professioneel presentatiepakket met foto’s, teksten en andere materialen. Dit plaatsen we op verschillende (online) kanalen.

Zodra alles online staat, selecteren wij de serieuze klanten. Met deze klanten worden vervolgens bezichtigingen gepland. Daar zijn wij flexibel in: het kan ook in het weekend of buiten kantooruren.

We houden je tijdens het proces goed op de hoogte. De interesse van de kijkers wordt bijvoorbeeld vastgelegd met een kijkerskaart. Van deze en andere informatie over de voortgang blijf je op de hoogte via je digitale klantdossier.

Ook bij de onderhandelingen helpen we je uiteraard. Wij kennen de markt en hebben de staat van je woning onderzocht, dus we zorgen voor de beste prijs.

Bij een akkoord helpen we je alles netjes af te handelen, je huis goed over te dragen en alles juridisch goed te regelen.

Onze garanties

Pronk & van der Wal is een Garantiemakelaar. Dat betekent dat je een bepaalde kwaliteit kan verwachten. Die kwaliteit waarborgen wij met een aantal garanties:

 • Contactgarantie: je kan ons altijd vragen stellen en krijgt snel antwoord. Als het dringend is, kan het 24 uur per dag.
 • Presentatiegarantie: wij zorgen voor een strakke presentatie met ons presentatiepakket. Daarnaast kijken we ook altijd samen met jou of er nog andere middelen zijn die we in kunnen zetten.
 • Bezichtigingsgarantie: geen tijd om overdag een bezichtiging te houden? Wij staan ook ‘s avonds of op zaterdag voor je klaar.
 • Annuleringsgarantie: Je kan de samenwerking op ieder moment stopzetten.
 • Tevredenheidsgarantie: je zal onze annuleringsgarantie hoogstwaarschijnlijk niet nodig hebben, want wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. We nodigen iedere klant uit om mee te doen aan een klanttevredenheidsonderzoek. Met deze informatie zoeken we altijd kansen om onze dienstverlening te verbeteren.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een verkoopmakelaar van Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0229 – 285800 of mail naar info@pronkvanderwal.nl.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?