Over ons

John van der Wal is een ervaren makelaar met veel kennis van de lokale markt in Hoorn. Als Garantiemakelaar staat goede service bij ons hoog in het vaandel. Dat zie je terug in onze beoordelingen: gemiddeld krijgen wij een 9,2 van onze klanten. Als je met ons samenwerkt, dan zorgen we dat je aan het eind van de rit even tevreden bent als de klanten die je voorgingen.

We kunnen je helpen bij het kopen, verkopen en taxeren van woningen. Neem gerust contact met ons op bij vragen, of lees hieronder verder over onze dienstverlening.


 

“Bijzonder prettige makelaar die ook duidelijk meedenkt en de (on)mogelijkheden aangeeft. Er wordt snel gereageerd op vragen en bezichtigingen worden snel doorgegeven.” – Dhr. M.P.A. de Koning (Funda recensie)


 

Waarom een Garantiemakelaar?

Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars in Hoorn is aangesloten bij het landelijke netwerk van Garantiemakelaars. Dat betekent dat je een hoge standaard aan service kan verwachten. Om te beginnen zijn we natuurlijk aangesloten bij de NVM. Verder bieden wij een aantal garanties, waardoor je zeker weet dat je goed geholpen wordt.

Wat voor dienst je ook zoekt; je profiteert sowieso van onze contactgarantie en onze annuleringsgarantie. Deze garanties houden het volgende in:

  • Contactgarantie: wij zijn goed bereikbaar via telefoon, e-mail of online chat. Bij dringende zaken kan je ons zelfs 24 uur per dag bereiken.
  • Annuleringsgarantie: wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom kunnen wij een annuleringsgarantie bieden. Dit houdt in dat je op ieder moment de samenwerking stop kan zetten, zonder bijkomende kosten.
  • Tevredenheidsgarantie: in ons Verkoopzekerplan leggen we vooraf onze afspraken vast zodat je weet wat je kunt verwachten. Om verrassingen achteraf te voorkomen maken we duidelijke afspraken met je over wat we gaan doen om je huis te verkopen.

Verder geven alle Garantiemakelaars bepaalde specifieke aankoop– en verkoopgaranties. Daarover lees je hieronder meer.

Buitenzijde Pronk en van der Wal Garantiemakelaars in Hoorn

Ons kantoor vind je aan de Gouw 2 in Hoorn (Google Maps)

Kopen

Een huis kopen is een grote stap. Hierbij wil je goed geholpen worden. Als je met ons in zee gaat, bespreken we allereerst je wensen en financiële mogelijkheden. Met behulp van deze informatie stellen we een profiel op. Zo zorgen we dat we alleen met opties komen die interessant voor je zijn.  Vervolgens is het een kwestie van bezichtigen, onderzoek naar de staat van de woning, onderhandelen en tot slot verkoop. Klink op de link om meer te lezen over de stappen in het verkoopproces.

Als je kiest voor Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars profiteer je, naast de eerdergenoemde garanties, van de volgende verkoopgaranties:

  • Zekerheidsgarantie: we onderzoeken de staat van woningen waar je in geïnteresseerd bent met een bouwtechnokeuring en kadastraal- en/of bodemonderzoek. Zo ben je altijd zeker van wat je koopt.
  • Bezichtigingsgarantie: we zijn flexibel met het plannen van bezichtigingen. Als het jou beter uitkomt, plannen we bezichtigingen in het weekend of ‘s avonds.

Verkopen

Zoek je een lokale makelaar in Hoorn om je huis te verkopen? Dan helpen we je ook graag. We zorgen ervoor dat je een goede prijs krijgt, en je huis zo snel mogelijk verkocht wordt.

Als eerst doen we weer uitgebreid onderzoek naar de staat van de woning. Zo komen we goed beslagen ten ijs bij onderhandelingen. Daarna helpen we je bij het optimaal presenteren van je woning. We selecteren vervolgens serieuze geïnteresseerden en organiseren bezichtigingen. Tijdens dit proces houden we je netjes op de hoogte via je digitale klantendossier. Uiteindelijk leidt dit tot verkoop (voor de best mogelijke prijs) en een nette overdracht. Lees meer over het hele proces op onze pagina over stap voor stap verkopen.

Bij het verkopen hoort weer een belangrijke garantie (naast de eerdergenoemde contactgarantie, servicegarantie en annuleringsgarantie):

  • Presentatiegarantie: we zorgen voor een professioneel presentatiepakket waarmee je huis optimaal uit de verf komt. We zorgen voor goede foto’s en teksten en plaatsen deze op onze eigen site, onze social media kanalen en op grote woningportals zoals Funda en Pararius. Hierbij hoort natuurlijk ook het bepalen van een goede prijs op basis van onderzoek en kennis van de lokale markt in Hoorn.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

 

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf november 2021 tot november 2022

dagen gemiddelde looptijd

vanaf november 2021 tot november 2022

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf november 2021 tot november 2022

Wij staan voor je klaar.

John van der Wal

Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

NVM Register Makelaar & Taxateur

Hilde Schenk

Commercieel medewerker