Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Goede bereikbaarheid, waardevolle advisering, kennis van zaken, prettig in omgang, professionele aanpak, duidelijke communicatie

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Leuk gesprek gehad. Hij gaf advies en uitleg Maar we mochten zelf beslissen Hij hield ons goed op de hoogte of er kopers waren en of ze serieus waren.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.8

hoge gunfactor door ongedwongen manier van communiceren. snel en alert gereageerd op onze vragen en wensen

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Goed contact, eerlijk en goed advies. Een fijne makelaar die veel kennis van de markt heeft en daar ook eerlijk en open over adviseert. Altijd bereikbaar voor vragen. Staat echt voor je klaar en is een goede begeleider in het traject.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Pronk en van der Wal is een kleinere makelaar met veel persoonlijke aandacht. De begeleiding door Kathelijne was persoonlijk en deskundig. De verkoop verliep prettig en het proces was inzichtelijk. Kathelijne hield mij regelmatig op de hoogte over de voortgang. Door haar persoonlijke aandacht ook naar kopers uitging, kon ze een goede inschatting maken van de bereidheid van de kopers.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

De makelaar heeft uitstekend gewerkt.Wat tegenviel was de duur van de verkoop.Wij gingen uit van een snelle verkoop maar dat viel tegen.Verder is alles prima verlopen.Volgens mijn makelaar had dit te maken met de veranderde marktomstandigheden.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?