Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.8

hoge gunfactor door ongedwongen manier van communiceren. snel en alert gereageerd op onze vragen en wensen

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Goed contact, eerlijk en goed advies. Een fijne makelaar die veel kennis van de markt heeft en daar ook eerlijk en open over adviseert. Altijd bereikbaar voor vragen. Staat echt voor je klaar en is een goede begeleider in het traject.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Pronk en van der Wal is een kleinere makelaar met veel persoonlijke aandacht. De begeleiding door Kathelijne was persoonlijk en deskundig. De verkoop verliep prettig en het proces was inzichtelijk. Kathelijne hield mij regelmatig op de hoogte over de voortgang. Door haar persoonlijke aandacht ook naar kopers uitging, kon ze een goede inschatting maken van de bereidheid van de kopers.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

De makelaar heeft uitstekend gewerkt.Wat tegenviel was de duur van de verkoop.Wij gingen uit van een snelle verkoop maar dat viel tegen.Verder is alles prima verlopen.Volgens mijn makelaar had dit te maken met de veranderde marktomstandigheden.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Het was erg emotioneel om het huis in Wijdenes te verkopen, aangezien het ging om erfenis door overlijden van ouders. Kathelijne is heel erg betrokken geweest. Zij begreep heel goed hoe moeilijk het was om het ouderlijk huis te moeten verkopen. Zo fijn dat Kathelijne goed meedacht en haar empathisch vermogen is echt haar kracht. Kathelijne reageert goed en snel op eventuele vragen waar je mee zit. Ze doet heel goed vooronderzoek naar de markt. Hierover geeft ze een gedegen advies, zonder opdringerig te zijn.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Vanaf de start van mijn zoektocht naar een nieuwe woning tot aan de overdracht van de sleutel was John van der Wal met raad en daad aanwezig. Altijd bereikbaar, vriendelijk en deskundig. Een betrouwbare vakman!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?