Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Onze ervaring met Pronk & van der Wal en dan met name Kathelijne is heel erg goed verlopen. Altijd bereikbaar, altijd snelle terugkoppeling, zeer positief ingesteld, persoonlijke benadering, goede tips en kennis van zaken. Een makelaar als wervelwind niet in een snelle bolide maar op een degelijke witte stadsfiets is verassend, verfrissend en inspirerend gebleken. Mochten we ooit weer ons huis verkopen dan is het 100% zeker dat we weer voor dit kleinschalige makelaarskantoor met 3 zeer toegankelijke en professionele medewerkers gaan.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.3

Van begin van de verkoop tot en met het schouwen bij mijn nieuwe aankoop aan toe een persoonlijke én professionele begeleiding. Altijd op tijd en doen wat je belooft, daar houd ik van

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

7.8

De kosten moeilijk voor mij te beoordelen. Je verkoopt niet vaak een huis dus geen vergelijkingsgegevens.

beoordeelt ons met een 7.8

geplaatst op

8

Vanaf het 1e contact met makelaar Kathelijne Kok was er een goed gevoel. Het leek wel of wij elkaar al jaren kende. Daardoor verliep de communicatie soepel zelfs tijdens onze vakantie. Het tekenen van het koopcontract met de nieuwe bewoners en gebak was zeer geslaagd.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Dit is een super goede makelaar, heel deskundig, vriendelijk en menselijk. In 1 woord gezegd een top makelaar!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

Tijdens de taxatie was er gelijk een klik. Later bij verkoop diverse partijen gesproken en eigenlijk viel hij op ??? door geen gouden bergen te beloven en ook niet de Tel Sell (=overdreven) methode. Ik weet dat hij niet de goedkoopste was; maar had zeker de gun factor bij John, en heb een goed en tevreden gevoel.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?