Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Het contact met de makelaar verliep goed, we zijn zeer tevreden over de verloop van het begin tot het eind. Kathelijne was onze makelaar en ze heeft ons goed geholpen plus ze neemt de tijd voor je. Deze makelaar is zeer aan te bevelen. Al met al goed

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Je huis verkopen doe je niet zomaar. We hebben hier lang gewoond en onze kinderen groot zien worden. Verkopen is emotie en omgaan met gevoelens. We hebben met de makelaar een uitstekende ervaring gehad en zijn uitstekend begeleid om tot de verkoop van ons huis te komen.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Bij Pronk van der Wal voel je je zeker en goed begeleid. Uitstekende advies en service! Komen met goede oplossingen en schuwen niet kritisch te zijn ten faveure van de verkoop van je woning

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

We hebben aan Kathelijne van makelaarskantoor Pronk en van der Wal een hele leuke en bekwame makelaar getroffen. Vooral haar betrokkenheid, enthousiasme en persoonlijke benadering is wat ons heeft doen besluiten om met Kathelijne in zee te gaan. Wij hebben de samenwerking als enorm prettig ervaren omdat zij adequaat en kordaat in haar aanpak is. Tevens heeft zij veel kennis van de huizenmarkt. Kortom, wij zijn heel blij met onze keuze.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

Een huis kopen en verkopen is meer dan een zakelijke aangelegenheid en dat is de benadering van Pronk en Van der Wal. Wij zijn heel tevreden over onze makelaar Kathelijne. Zij heeft ons eerst geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Daarna heeft zij onze woning verkocht. Kathelijne was hierbij deskundig en zakelijk, maar ook heel fijn en betrokken in het contact. De lijnen zijn kort en we konden al onze vragen op elk moment stellen. Er is ons heel veel zorg en werk uit handen genomen.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9

Ik ben zeer tevreden over John van der Wal. Dit was het 2e huis dat hij voor mij verkocht heeft. Juist de kleinschaligheid van dit kantoor spreekt mij erg aan. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en voel je je nooit slechts één van de velen. Zeker als het maar om een klein project gaat.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?