Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

7.8

Prima begeleiding. Klein kantoor heeft voordelen. Woning was heel snel verkocht. De zeer persoonlijke en ongedwongen benadering werd erg op prijs gesteld. Makelaar was heel behulpzaam bij verschillende administratieve zaken rond de verkoop.

beoordeelt ons met een 7.8

geplaatst op

8

Het contact met de makelaar was erg prettig. Ik heb extra tip/tools aangereikt gekregen waarmee ik de verkoop van het huis heb kunnen versnellen

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Vriendelijk en behulpzaam. Veel contact, ook tussendoor en open voor alle vragen die we hadden. Ik kan zeggen dat alles soepel, netjes en efficient is verlopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

7.5

Goed en vriendelijk contact en advies. Wel zelf veel achter dingen aan moeten bellen, waar naar mijn idee de verwachte actie toch echt bij hen lag.

beoordeelt ons met een 7.5

geplaatst op

9

Ik kan Pronk en van der wal zeker aanbevelen. Er is een goede en duidelijke advies gegeven met de verkoop van ons huis.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

De prijs van de courtage en de foto's vond ik nogal aan de hoge kant. Wel waren de foto's van topkwaliteit. Verder vond ik de service en deskundigheid en bereikbaarheid van John van der Wal heel prettig. Alles verliep zeer vlot.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?