Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

De prijs van de courtage en de foto's vond ik nogal aan de hoge kant. Wel waren de foto's van topkwaliteit. Verder vond ik de service en deskundigheid en bereikbaarheid van John van der Wal heel prettig. Alles verliep zeer vlot.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Bijzonder prettige makelaar die ook duidelijk meedenkt en de (on)mogelijkheden aangeeft. Er wordt snel gereageerd op vragen en bezichtigingen worden snel doorgegeven.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Fijn contact, goed advies en perfecte begeleiding! We zijn zeer te spreken over het team van Pronk en Van der Wal!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Prettig contact en goede begeleiding in verkoop traject van ons oude huis en aankoop traject van ons nieuwe huis! Een betrokken makelaar die zijn afspraken en beloften nakomt.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7

top .

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

10

Wat een verademing in deze tijd waarin de huizengekte is toegeslagen, een makelaar die rustig blijft. John van der Wal is samen met zijn hele team altijd bereikbaar. Niets is teveel. De lijnen zijn kort wat de communicatie snel en efficient maakt. Zijn kennis en begeleiding is zowel bij de verkoop van ons huis als bij de aankoop van ons nieuwe huis zeer waardevol geweest. Voor zowel de makelaar als het team op kantoor hebben wij niets anders dan lof. We zijn ontzettend blij dat ons 1e gevoel na de kennismaking juist was, Pronk en van der Wal is voor ons absoluut de beste makelaar geweest.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Pronk & Van der Wal Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?